Efterårsferien er ovre, men det er de gode litterære oplevelser ikke. Du får her en oversigt over lækkerier fra litteraturens verden, som du kan smage på i uge 43.

 

Højtlæsning for voksne på Dokk1

mandag, kl. 16.30, mønt: gratis

Slap af og lyt til nogle af de bedste tekster fra biblioteket, oplæst af din biblioteksformidler. Du kan høre alt fra udødelige klassikere og spændende nye forfattere, hvor din eneste opgave består i at lytte og lade fortællingen tone frem i din indre biograf.

 

Forfatterarrangement med Svend Åge Madsen 

tirsdag, kl. 18.30, mønt: gratis | foto øverst: Ida Marie Odgaard

Hvis du tager ned i Kristian F. Møller, kan du høre Svend Åge Madsen læse op og fortælle om sin nye roman: ”Af den anden verden”. En alternativ holocaust-roman om en flok flygtede KZ-fanger, som har mistet deres hukommelse og forsøger at bygge en ny verden. De tidligere traumer begynder dog at komme tilbage i deres drømme.

 

Lyd + Litteraturfestival på Radar

25.-27. oktober

Lyd+Litteratur Festival kan i år fejre 15 års fødselsdag, hvor du kan opleve et stærkt program af musikpoetiske optrædener.

BILLETTER:
Partout, 2 dage (tors-fre): 280 kr. (Studierabat: 240 kr.)
Én-dags, onsdag: 70 kr.
Én-dags, torsdag el. fredag: 170 kr.

 

Åben Poetisk Scene på Løve’s

onsdag, kl. 19.30, mønt: gratis

Hvis du er en kreativ ordgøgler eller bare er vild med ord, så kan du tage til åben poetisk scene. Her er der fri mulighed for skrivende at komme og prøve deres ting af, såvel som nysgerrige der kan få sig en god oplevelse som publikum.

 

HAY Festival | børnelitteratur

26-29. oktober, mønt:gratis (men billet”køb” nødvendig)

Aarhus 2017 og Hay Festival kan i år præsentere den første internationale børnelitteraturfestival, som tæller 39 anerkendte stjerner over hele Europa.

 

Forfatteraften i Beboerhuset

torsdag, kl.19.30, mønt: gratis

De tre forfattere Janne Hejgaard, Kamal Ahmane & Morten Ramsland kommer og læser op af deres nyeste værk. Du kan også høre dem fortælle om sig selv og deres forfatterskab.

 

 

Hav en god uge,

Camilla