Uge 42 er, i hvert fald for familier med skolebørn, en ferieuge. Det kan også ses på de litterære oplevelser, at der er ferie, men heldigvis er der stadig muligheder for at fordybe sig med litteraturen.

 

Skriveværksteder

 

Skriv dig ud af skuffen – og op på scenen

Tirsdag d. 17. oktober, kl. 16-18, mønt: gratis

’Skriv dig ud af skuffen’ er et skriveværksted, hvor du kan få bedre styr på poeten i maven. Vi fokuserer på at kanalisere alle de lækre ord ned på papiret og bagefter op på scenen i en spiselig størrelse. Vi laver derfor øvelser i mikrofonteknik – og vi dykker dybere ned i, hvad der gør en god performance.
Alle er velkomne uanset erfaring og du kan komme med så tit du vil.

 

Tekster på Vej

Onsdag d. 18. oktober, kl. 16-18, mønt: gratis

Hvordan giver man feedback på tekster? Og hvordan bruger man den til at komme videre?

Disse spørgsmål danner ramme og udgangspunkt for skriveværkstedet, hvor vi arbejder med tekster på vej. Man kan komme med tekster, vi har skrevet på til Skrive Lounge eller værker hjemmefra, max omkring fem sider pr. gang. Vi læser højt, gennemlæser tekster og skriver videre på feedback.

Har man spørgsmål, er man velkommen til at skrive til litteraturformidler Daniel Boysen på dabp@aarhus.dk

 

Filmpremiere

 

 

Portrætfilm om Jørgen Carlsen

Kunstnerduoen Apperaat og Dokk1 inviterer til premiere på portrætfilmen om højskoleforstander, Jørgen Carlsen, Testrup Højskole. Filmen introduceres af Tam Vibberstoft og Niels Gade fra Apperaat og afrundes af Jørgen Carlsen. Filmens varighed er ca. 50 min.

Pris: 90 kr. / studerende 60 kr.
Billetbestilling: send e-mail til billet@apperaat.com eller sms til 60154044 med navn og ønsket antal.

 

Fik du læst?

 

 

Guide til nyere litteratur fra Aarhus

Hvis du mangler inspiration til din næste læseoplevelse, er denne liste noget for dig. Dyk ned i lokale forfatterskaber.

 

Litteraturen skal udbredes

Mød Lise Kloster Gram, der er litteraturkonsulent hos Aarhus Kommunes Biblioteker. Find ud af, hvad formidlerne på bibliotekerne bl.a. går og laver.

 

 

God uge,

Daniel