Litteraturguide uge 46

I denne uge kan du møde både norske, færøske og islandske forfattere i Aarhus. Du kan komme til oplæsning, foredrag eller dvæle ved en udstilling inspireret af nyere dansk litteratur. Mulighederne er mange, valget er dit – men her er lidt forslag, der måske kan inspirere din litterære uge!

Litteraturguide uge 44

Ugen byder både på arrangementer med spritnye danske litteraturnavne og garvede forfattere, så der er både noget til de læsere, der vil udfordres med nyt, og dem, som vil dykke dybere ned i et kendt forfatterskab.

Litteraturguide uge 42

Uge 42 er, i hvert fald for familier med skolebørn, en ferieuge. Det kan også ses på de litterære oplevelser, at der er ferie, men heldigvis er der stadig muligheder for at fordybe sig med litteraturen.

Litteraturguide: september

Årets første efterårsmåned betyder indendørshygge med en bog på skødet. Men der er også rig mulighed for at komme ud af døren og deltage i de mange spændende arrangementer, hvor litteraturen er i fokus.

Litteraturguide uge 23

Northside-feberen er over Aarhus, men der er stadig fin mulighed for at opleve litteratur. Der er fx Sommerstemmer i smukke omgivelser, receptioner og Maren Uthaug i Kristian F. Møller. Oplæsninger     Maren Uthaug i Kristian F. Møller tirsdag, kl. 18.30-20,...

Litteraturguide uge 22

Den kommende uges litteraturbegivenheder i Aarhus byder på højtlæsning, gin & tonics til bogudgivelse og foredrag om fortællingens kraft. Oplæsninger   Oplæsning I Paradis #39 Onsdag, kl. 20-22, mønt: 50 kr. Litteraturen på scenen og Øst for Paradis inviterer...